Woensdag 18 en donderdag 19 april staat het salesteam van Utermöhlen klaar in hal 11, stand E131 bij Vliegveld Twenthe. Tijdens dit congres demonsteren zij diverse innovaties, waaronder een innovatie van levensbelang: HeltiQ Noodverband!

Welkom op de nieuwe Utermöhlen merk website!

Welkom op de nieuwe Utermöhlen merk website!

De website van het merk Utermöhlen is vernieuwd en biedt u informatie over bedrijfshulpverlening (BHV), bedrijfsverbanddozen en verbandhulpmiddelen.

De website van het merk Utermöhlen is vernieuwd en biedt u informatie over bedrijfshulpverlening (BHV), bedrijfsverbanddozen en verbandhulpmiddelen. Naast wondverzorging voor professioneel gebruik richt het merk zich met de Utermöhlen Cryo Professional tevens op de categorie ‘cryotherapie’. De Cryo Professional is een product waarmee huisartsen en dermatologen op professionele wijze wratten bij patiënten kunnen verwijderen. De website is toegankelijk voor alle devices waardoor u utermohlenprofessioneel.nl ook op uw tablet kunt bekijken of onderweg via uw smartphone kunt benaderen.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws, advies, tips of andere ontwikkelingen van de Utermöhlen producten voor professioneel gebruik? Meld u dan aan voor de e-mailnieuwsbrief.

 

 

Woensdag 4 april staat het salesteam van Utermöhlen klaar in de lobby van het Reanimatie congres in het Nieuwegeins Business Center. Tijdens dit congres demonsteren zij diverse innovaties, waaronder dé innovatie op gebied van reanimatie: de SimCPR!

Ook dit jaar is Koninklijke Utermöhlen weer aanwezig op het NIBHV congres.