BHV Cursus en bedrijfsverbanddoos

BHV Cursus en bedrijfsverbanddoos

Om bedrijfshulpverlener (BHV’er) te worden dienen werknemers een BHV cursus te volgen. Deze cursus wordt door veel BHV opleidingsinstellingen gegeven en kan afhankelijk van de wens op het instituut zelf, of bij een minimaal aantal cursisten, inter-company worden aangeboden. Op deze cursus leren de BHV’ers een beginnende brand te bestrijden, het verlenen van eerste hulp en het evacueren van personen uit een pand.

 

Wanneer een medewerker bijvoorbeeld al zijn EHBO diploma heeft, wil dit niet automatisch zeggen dat hij een BHV’er is. Deze medewerker mist immers de kennis op gebied van evacuatie en brandbestrijding. Bij bedrijfshulpverlening is het van belang dat het bedrijf zorgt dat de aangestelde BHV’er een goede opleiding krijgt en over goed materiaal beschikt voor het juist kunnen uitvoeren van de bedrijfshulpverlening. Met de Utermöhlen Trainingsset kunnen de BHV’ers voldoende oefenen tijdens de BHV cursus.

 

Bedrijfsverbanddoos

Voor een goede en uitgebreide bedrijfsverbanddoos binnen het bedrijf kan er gekozen worden voor de Utermöhlen bedrijfsverbanddozen voorzien van letselgerichte modules. De bedrijfsverbanddoos bestaat uit 6 losse modules met ieder een speciaal samengestelde inhoud. Wanneer een module open is, of wanneer de houdbaarheidsdatum van de module verstreken is, kan er simpelweg een nieuwe module besteld worden en is de bedrijfsverbanddoos weer op orde. Dit bestellen kan het bedrijf zelf doen of overlaten aan een servicebedrijf dat de module komt vervangen. Zo blijft de bedrijfsverbanddoos altijd op orde en up-to-date, is er geen omkijken naar en wordt er in een noodsituatie nooit misgegrepen.

De bedrijfsverbanddozen voorzien van letselgerichte modules zijn verkrijgbaar in 6 varianten. De Utermöhlen Bedrijfsverbanddoos BHV voorzien van letselgerichte modules is de algemene bedrijfsverbanddoos voorzien van letselgerichte modules die ingezet kan worden bij allerlei bedrijven. Tevens zijn er de branchespecifieke bedrijfsverbanddozen die speciaal zijn samengesteld voor een desbetreffende branche. Zo is er de Utermöhlen Bedrijfsverbanddoos BHV Kinderopvang voorzien van letselgerichte modules, de Utermöhlen Bedrijfsverbanddoos BHV Bouw & Industrie voorzien van letselgerichte modules, de Utermöhlen Bedrijfsverbanddoos BHV Sport voorzien van letselgerichte modules, en de Utermöhlen Bedrijfsverbanddoos BHV HACCP voorzien van letselgerichte modules. De inhoud van module 6 van de modulaire bedrijfsverbanddoos BHV kan ook speciaal ingevuld met producten die voor andere branches relevant zijn.